Spot the difference: the solution

If you have not seen the original post, you might want to have a look first, before reading on.

The difference is in the lower right corner, in the leaves of the plant at the bottom of the wall. In the original picture they looked as if they were a continuation of the wall, which in turn made the wall look bent. Now there is a clear difference and the wall looks straight-ish. (The real one isn’t too straight either.) For the same reason I also softened the line where the wall meets the walkway.

And the location of the original wall and garden? Try to find it next time you visit St Albans in summer.

Advertisements

~ by veronikab on 4 June, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: